Produkt z linii wędlin wędzonych. Kształt zbliżony do prostokąta, barwa na powierzchni właściwa dla skóry i mięsa wieprzowego, peklowanego, wędzonego. Smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, wędzonego, parzonego i zapachu wędzonki. Mięso pochodzi od regionalnych dostawców.
Przeznaczenie: do spożycia na zimno i ciepło, idealny na kanapki lub podany smażony z jajkiem sadzonym.
Przydatność do spożycia: na opakowaniu
Termin przydatności: 28 dni
Forma pakowania: VAC
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2ºC do +8C
Wartość odżywcza i energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1869/452
Tłuszcz - 42g
Kwasy tłuszczowe nasycone - 16g
Węglowodany - 0,3g
Cukry - 0,2g
Białko - 17g
Sól - 1,8g
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.