Cechą wyróżniającą mięso wołowe Zakładu Mościbrody, jest wysoka jakość oraz wysoka przydatność kulinarna i przetwórcza. Wyróżnia je także pewność pochodzenia, gdyż surowiec pochodzi od hodowców głównie z terenów Mazowsza, Podlasia i Lubelszczyzny. Posiadamy potwierdzenie na pochodzenie zwierząt z hodowli, w których zachowano klasyczne metody oraz zadbano o zblinasowane żywienie i dobrostan, a na etapie przetwórstwa wyeliminowano sztuczne dodatki poprawiające jakość mięsa. 

 

Sortuj po

Mostek z kością

15,00 zł

Łata

25,00 zł

Szponder wołowy

28,00 zł

Ligawa wołowa

32,50 zł

Udziec wołowy (ok. 0,5 kg)

34,95 zł

Antrykot wołowy

37,00 zł

Rostbef wołowy

43,00 zł

Kark wołowy

52,00 zł

Polędwica wołowa (ok.0,5 kg)

75,00 zł