Przywiązujemy ogromną wagę do jakości oferowanych wyrobów. Współpracujemy ze sprawdzonymi hodowlami trzody i bydła. Posiadamy nowoczesną linię rozbioru mięsa, co pozwala na uzyskanie wysokiej wydajności przy zachowaniu wysokiej jakości mięsa. Podstawowym celem firmy jest produkcja mięsa wieprzowego wysokiej jakości z małą zawartością tłuszczu przy zachowaniu parametrów jakości mięsa. Odbywająca się z poszanowaniem zasad dobrostanu i zdrowia zwierząt oraz środowiska naturalnego.
Nasze produkty Premium z najwyższej klasy mięsa wieprzowego:
Boczek wybierany jest z najlepszych elementów mięsa, odpowiednio marynowany, wędzony, opiekany, parzony lub surowy. Ma wyrazisty, dymny smak, lekko słony i tłustawy. Konsystencja boczku jest zwarta ale elastyczna. Jako dodatek do potraw gulaszowych czy bigosów nadaje im mięsny smak i aromat, doskonale sprawdzi się w każdej kuchni oraz na co dzień do kanapki.
Szeroki wybór swojskich kiełbas naturalnych wysokiej jakości o indywidualnym charakterze z dodatkiem mięsa wieprzowego, wołowego, indyczego lub cielęcego. Bogaty smak i zapach charakterystyczny dla kiełbas wędzonych, podsuszanych, parzonych i odpowiednio dodanych przypraw. Kiełbasy cienkie kruche lub grube z widocznymi kawałkami mięsa i przypraw, kabanosy, suche i podsuszane, każdy smakosz znajdzie coś dla siebie w naszej ofercie.
Szynki tworzone według naturalnej kompozycji i dobranych przyprawy, bez sztucznych dodatków, wędzone tradycyjnym procesem. Szynka idealna jest soczysta, smaczna i krucha. Specjalny tłuszczyk nadaje niebywałej soczystości i smakowitości. Nasze mięso do produkcji szynki najwyższej jakości, pochodzi od regionalnych dostawców.