Polska wędlina podrobowa z dodatkiem kaszy gryczanej. Kaszanka wieprzowa to tradycyjny wyrób wędliniarski, parzony i pakowany w atmosferze ochronnej. Wyrób podrobowy, wędliniarski w osłonce naturalnej, poddawany procesowi parzenia. Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw.
Dowiedz się więcej o rasie puławskiej na naszym blogu: https://tajemnicasmaku.pl/rasa-pu%C5%82awska-smakowita-wieprzowina
Przeznaczenie: idealna na grilla, do podgrzania w wodzie lub na patelni, smakuje również do spożycia na zimno. Polecamy jako dodatek na "wiejskim stole".
Przydatność do spożycia: na opakowaniu
Termin przydatności: 19 dni
Forma pakowania: MAP
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2ºC do +8C
Wartość odżywcza i energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 829/199
Tłuszcz - 12g
Kwasy tłuszczowe nasycone - 4,4g
Węglowodany - 9,6g
Cukry - 0,2g
Białko - 12g
Sól - 1,2g
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.