Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, parzona, pieczona z dodatkiem białka mleka w jelicie baranim. Barwa charakterystyczna dla kiełbasy pieczonej, parzonej, na przekroju do jasnoróżowej do różowej, tłuszczu od białej do kremowej. Zawinięte w charakterystyczny ślimak. Mięso pochodzi od regionalnych dostawców.
Szukasz wyjątkowego smaku na letniego grilla? Kiełbaski norymberskie to doskonały wybór! Te tradycyjne, drobno mielone kiełbaski wyróżniają się intensywnym aromatem majeranku i delikatną strukturą mięsa. Dzięki niewielkiemu rozmiarowi szybko się grillują, zachowując soczystość i chrupiącą skórkę. Świetnie smakują zarówno solo, jak i z musztardą, pieczywem lub kiszoną kapustą. Idealne na spotkania z rodziną i przyjaciółmi. Postaw na oryginalny smak i spraw, by Twój grill był niezapomniany!
Przeznaczenie: na ciepło, idelne na grilla
Przydatność do spożycia: na opakowaniu
Do spożycia: ciepło
Termin przydatności: 21 dni
Forma pakowania: VAC
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2ºC do +8C
Wartość odżywcza i energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1427/345
Tłuszcz - 32g
Kwasy tłuszczowe nasycone - 13g
Węglowodany - 1g
Cukry - 0,3g
Białko - 13g
Sól - 1,7g
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.
.png)
.png)