Każdy produkt dostępny w naszym sklepie wycinany jest ręcznie przez co waga, która zostanie dostarczona może się różnić o +/- 10%
Polędwica wołowa to mięsień z części grzbietowej tuszy. Mięso bardzo smaczne, wyraźiste, soczyste i delikatne. Polędwica jest doskonała na steki lub na surowo, na tatar i carpaccio. Charakteryzuje ją szybki czas obróbki termicznej. Barwa mięsa od czerwonej do ciemno czerwonej, tłuszcz występuję w znikomej ilości. Zapach swiosty, charakterystyczny dla mięsa świeżego. Mięso pochodzi od regionalnych dostawców.
Przydatność do spożycia: na opakowaniu
Do spożycia: pieczone, wędzone, smażone, duszone, peklowane na wędliny, poddany procesowi dojrzewania, na steki
Czas przydatności do spożycia: 5 dni /luz
Warunki przechowywania: w temperaturze od 0 ºC do +2ºC
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.
.png)