CENA DOTYCZY 0,5 KG (PORCJA) Cena za 1 kg to 150,00 zł
75,00 zł

Każdy produkt dostępny w naszym sklepie wycinany jest ręcznie przez co waga, która zostanie dostarczona może się różnić o +/- 10%

 

Polędwica wołowa to mięsień z części grzbietowej tuszy. Mięso bardzo smaczne, wyraźiste, soczyste i delikatne. Polędwica jest doskonała na steki lub na surowo, na tatar i carpaccio. Charakteryzuje ją szybki czas obróbki termicznej. Barwa mięsa od czerwonej do ciemno czerwonej, tłuszcz występuję w znikomej ilości. Zapach swiosty, charakterystyczny dla mięsa świeżego. Mięso pochodzi od regionalnych dostawców.

Przydatność do spożycia: na opakowaniu
Do spożycia: pieczone, wędzone, smażone, duszone, peklowane na wędliny, poddany procesowi dojrzewania, na steki 
Czas przydatności do spożycia:  5 dni /luz 
Warunki przechowywania:
 w
 temperaturze od 0 ºC do +2ºC

 

Wygląd produktów

Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.