Słonina wędzona wyprodukowana z elementu mięsa wieprzowego. Barwa charakterystyczna dla mięsa wędzonego od jasnozłotej do złotego. Smak i zapach charakterystyczny dla mięsa wędzonego i dodanych przypraw. Mięso pochodzi od regionalnych dostawców. Do wyprodukowania 100g gotowego wyrobu użyto 108g słoniny wieprzowej.
Przeznaczenie: na zimno na kanapki lub jako smażona w plastrach do jajka sadzonego. Idealnie pasuje do zup, jak i może być składnikiem wyjątkowych mięsnych dań.
Przydatność do spożycia: na opakowaniu
Termin przydatności: 40 dni
Forma pakowania: VAC
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2ºC do +8C
Wartość odżywcza i energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 3610/860
Tłuszcz - 94g
Kwasy tłuszczowe nasycone - 29g
Węglowodany - 0,5g
Cukry - 0,3g
Białko - 2,6g
Sól - 2,8g
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.