Szynka to zwarte, jędrne i soczyste mięso. Powierzchnia lekko mokra, błyszcząca i wilgota. Barwa mięśnia jasno różowa do czerwonej dopuszcza się zmatowienia. Zapach swoisty charakterystyczny dla mięsa świeżego. Mięso pochodzi od regionalnych dostawców.
Przeznaczenie: Polecamy do pieczenia, duszenia, wędzenia i smażenia. Idealny do przygotowania kotlecików, sznycli czy gulaszu.
Przydatność do spożycia: na opakowaniuCzas przydatności do spożycia: 5 dni /luz Warunki przechowywania: w temperaturze od 0 ºC do +4ºC
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.