Szynka Kulka z Ras Polskich

Cena podana za 0,35 kg w jednym kawałku. Ilość produktu w koszyku jest równoznaczna z ilością zamawianych kilogramów. CENA ZA 1 KG TO 60,00 zł. Każdy produkt dostępny w naszym sklepie wycinany jest ręcznie przez co waga, która zostanie dostarczona może się różnić o +/- 10%
21,00 zł

Do wyprodukowania 100g wyrobu użyto 120g szynki wieprzowej.

Szynka wieprzowa, wyrób tradycyjny, peklowany i parzony. Bardzo soczysta i aromatyczna szynka z minimalną ilością tłuszczu, o wyrazistym smaku. Wędzonka otrzymywana z peklowanych mięśni szynki wieprzowej, kształt uzależniony od budowy anatomicznej elementu. Barwa charakterystyczna dla mięsa wędzonego i parzonego od jasnobrązowej do brązowej, konsystencja dość ścisła, lekko wilgotna. Smak i zapach charakterystyczny dla wędzonki z mięsa peklowanego, parzonego i wędzonego. Mięso pochodzi od regionalnych dostawców.



Przydatność do spożycia: na opakowaniu
Do spożycia: na zimno
Termin przydatności: 21 dni
Forma pakowania: MAP
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2ºC do +8C

Wartość odżywacza i energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 580/138
Tłuszcz- 4,1g
Kwasy tłuszczowe nasycone- 2,7g
Węglowodany- 0,3g
Cukry- 0,2g
Białko- 25g
Sól- 1,9g

 

Wygląd produktów

Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.

Znaczniki produktu
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać recenzje