Boczek surowy, peklowany, wędzony. Kształt zbliżony do prostokąta, barwa na powierzchni właściwa dla skóry i mięsa wieprzowego. Barwa mięsa od różowej do ciemnoróżowej, tłuszczu od białej do białoróżowej, układ mięsa i tłuszczu naturalny. Smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, wędzonego, parzonego i zapachu wędzonki. Mięso pochodzi od regionalnych dostawców.
Przeznaczenie: na zimno na kanapki lub smażony z jajecznicą. Sprawdzi się świetnie, jako dodatek na "wiejskim stole".
Przydatność do spożycia: na opakowaniu
Forma pakowania: MAP
Termin przydatności: 28 dni
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2ºC do +8C
Wartość odżywcza i energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1235/295
Tłuszcz - 25g
Kwasy tłuszczowe nasycone - 8,6g
Węglowodany - 0,5g
Cukry - 0,3g
Białko - 17g
Sól - 2,4g
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.