Kaszanka wieprzowa to tradycyjny wyrób wędliniarski, parzony i pakowany w atmosferze ochronnej. Wyrób podrobowy, wędliniarski w osłonce naturalnej, poddawany procesowi parzenia. Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. Składniki równomiernie rozłożone, konsystencja dość ścisła. Charakterystyczny dla wędliny podrobowej, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. Mięso pochodzi od regionalnych dostawców.
Przeznaczenie: idealna na grilla, do spożycia na zimno lub na ciepło.
Przydatność do spożycia: na opakowaniu
Termin przydatności: 19 dni
Forma pakowania: MAP
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2ºC do +8C
Wartość odżywcza i energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1065/257
Tłuszcz - 21,80g
Kwasy tłuszczowe nasycone - 7g
Węglowodany - 7,8g
Cukry - 0,1g
Białko - 7,4g
Sól - 1,8g
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.