Krakowska z indyka parzona, grubo rozdrobiona, wędzona. Produkt drobiowy z połączonych kawałków mięsa z piersi indyka. Barwa mięsa jasnoróżowa do różowej, konsystencja dość ścisła i wilgotna. Smak i zapach mięsa oraz dodanych przypraw. Mięso pochodzi od regionalnych dostawców.
Przeznaczenie: do spożycia na zimno, z ulubionymi warzywami. Doskonała jako dodatek na "wiejskim stole".
Przydatność do spożycia: na opakowaniu
Termin przydatności: 30 dni
Forma pakowania: MAP
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2ºC do +8C
Wartość odżywcza i energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 563/135
Tłuszcz - 8g
Kwasy tłuszczowe nasycone - 2,6g
Węglowodany - 0,3g
Cukry - 0,4g
Białko - 15,7g
Sól - 1,5g
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.