asztet pieczony wyprodukowany z mięsa z indyka z dodatkiem żurawiny - aromatyczny i delikatny. W polskiej tradycji kulinarnej znany i ceniony od lat. Barwa charakterystyczna dla pasztetu od jasnozłotej do jasnobrązowej. Na przekroju szary charakterystyczny dla mięsa pieczonego. Mięso pochodzi od regionalnych dostawców.
Przeznaczenie: wyśmienity na kanapki. Sprawdzi się również jako dodatek na "wiejskim stole".
Przydatność do spożycia: na opakowaniuTermin przydatności: 21 dniForma pakowania: VACWarunki przechowywania: w temperaturze od +2ºC do +8CŚrednia waga produktu: 0,22kg
Wartość odżywcza i energetyczna w 100g produktu:Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1084/3260Tłuszcz - 15gKwasy tłuszczowe nasycone - 5gWęglowodany - 13gCukry - 7,1gBiałko - 16gSól - 1,8g
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.