Stek z rostbefu z kością z dużą polędwicą z długo dojrzewającej wołowiny. Jest cięty w bardzo zbliżony sposób do T-bona ale jest od niego znacznie większy. Porterhouse jest wycinany w miejscu, gdzie polędwica jest najgrubsza. Steak waży ok. 500 g, podaje się go zazwyczaj pocięty w mniejsze plastry, odkrojone od kości. Barwa mięśnia odpowiednia dla elementu dojrzewającego ciemno czerwonej, tłuszczu biała z odcienien kremowym. Zapach swiosty, charakterystyczny dla mięsa dojrzewającego. Mięso pochodzi od regiolnalnych dostawców. Produkt najwyższej jakości.
Cena za 1 kg to 52,99 zł
Przydatność do spożycia: na opakowaniuDo spożycia: smażone, grillowaneCzas przydatności do spożycia: 10 dni /VACWarunki przechowywania: w temperaturze od 0 ºC do +4ºC