Cena podana za 1 kg. Ilość produktu w koszyku jest równoznaczna z ilością zamawianych kilogramów.
13,80 zł

Słonina to podskórna tkanka tłuszczowa, pozyskana z tylnej części tułowia i boków tuszy, w postaci płatów lub kawałków. Barwa biała do jasnokremowej. Zapach swoisty dla tłuszczów wieprzowych. Mięso pochodzi od regionalnych dostawców. 

 

Przeznaczenie: sprawdzi się jako smalec czy do peklowania na wędliny. Polecamy jako dodatek do swojskich kiełbas lub do wytapiania na skwarki. Słoninę można również wędzić z dodatkiem aromatycznych ziół.

 

Przydatność do spożycia: na opakowaniu
Czas przydatności do spożycia: 5 dni /luz 
Warunki przechowywania: w
 temperaturze od 0 ºC do +4ºC

 

Wygląd produktów

Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.

  

Znaczniki produktu
Klienci, którzy kupili ten produkt nabyli również:

Nogi wieprzowe

9,00 zł

Boczek wędzony parzony extra

17,45 zł

Kaszanka Mościbrodzka

17,29 zł

Parówkowa wieprzowa

11,45 zł