Wędlina podrobowa wyprodukowana z ozorków i serc wieprzowych z dodatkiem aromatycznych przypraw. Dodatek krwi wieprzowej, nadaje mu charakterystyczny, ciemniejszy kolor, a także zwiększa zawartość żelaza przeciwdziałającego anemii. Super Premium. Odwiedź naszego bloga, by dowiedzieć się jakie korzyści zyskasz dodając podroby do swojej diety: https://tajemnicasmaku.pl/podroby-w-kulinariach
Przeznaczenie: polecamy na zimno na kanapki lub jako dodatek na "wiejskim stole"
Przydatność do spożycia: na opakowaniu
Forma pakowania: VAC
Termin przydatności: 21 dni
Warunki przechowywania: w tempweraturze od +2ºC do +8C
Wartość odżywcza i energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 574/137
Tłuszcz - 7,9g
Kwasy tłuszczowe nasycone - 2,6g
Węglowodany - 0,7g
Cukry - 0,5g
Białko - 16g
Sól - 2,2g
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.