CENA DOTYCZY 0,3 KG (PORCJA- STEK) Stek z wołowiny dojrzewającej - Antrykot bez kości.
49,90 zł

Niestety ten produkt nie jest dłużej dostępny.

RIB EYE STEAK ma charakterystyczny marmurkowy przekrój w tkance mięśniowej zwany „okiem” – stąd jego nazwa. Wykrawany jest z dużych wagowo elementów, z grubą warstwą tłuszczu zewnętrznego jak i wewnętrznego, pozyskany z antrykotu, części przedniej tuszy. Barwa mięsnia odpowiednia dla elementu dojrzewającego ciemno czerwonej, tłuszczu biała z odcienien kremowym. Zapach swiosty, charakterystyczny dla mięsa dojrzewającego. Mięso pochodzi od regiolnalnych dostawców. Produkt najwyższej jakości. 

Dowiedz się więcej o dojrzewaniu mięsa na naszym blogu: https://tajemnicasmaku.pl/sezonowanie-i-dojrzewanieco-to-znaczy-2

Cena za 1 kg to 124,90 zł

Przydatność do spożycia: na opakowaniu
Do spożycia:  smażone, grillowane
Czas przydatności do spożycia:  10 dni /VAC
Warunki przechowywania: w
 temperaturze od 0 ºC do +4ºC
Średnia waga produktu: 300 g.

 

Znaczniki produktu