Szynka wieprzowa parzona. Szynka otrzymana z mięśnia szynki wieprzowej, więc kształt uzależniony jest od anatomicznej budowy mięśnia.
Przeznaczenie: do spożycia na kanapki z ulubionymi warzywami i musztardą.
Przydatność do spożycia: na opakowaniuForma pakowania: VACTermin przydatności: 30 dniWarunki przechowywania: w temperaturze od +2ºC do +8C
Wartość odżywcza i energetyczna w 100g produktu:Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1191/287Tłuszcz - 23gKwasy tłuszczowe nasycone - 9,7gWęglowodany - 0,9gCukry - 0,2gBiałko - 17gSól - 1,7g
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.