Słonina wieprzowa solona z dodatkiem naturalnych przypraw. Jest to niezbędny dodatek do przygotowania swojskich kiełbas, wytapiania smakowitych skwarek.
Przeznaczenie: sprawdzi się jako smalec czy do peklowania na wędliny, idealna do zup.
Przydatność do spożycia: na opakowaniu
Forma pakowania: VAC
Termin przydatności: 30 dni
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2ºC do +8C
Wartość odżywcza i energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 2385/579
Tłuszcz - 60g
Kwasy tłuszczowe nasycone - 19g
Węglowodany - 0,5g
Cukry - 0,2g
Białko - 7,2g
Sól - 2,3g
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.