Cena podana za 1 kg . Ilość produktu w koszyku jest równoznaczna z ilością zamawianych kilogramów. Łopatka wieprzowa bez kości.
29,00 zł

Łopatka to delikatne i elastyczne mięso z niewielkimi przerostami tkanki tłuszczowej, które odznacza się dużą soczystością. Barwa mięśni jasnoróżowa do czerwonej dopuszcza się zmatowienia. Barwa tłuszczu biała, z odcieniem kremowym lub lekko różowym. Zapach swoisty charakterystyczny dla mięsa świeżego. Mięso pochodzi od regionalnych dostawców. 

 

Przeznaczenie: Łopatka bez kości ma szerokie zastosowanie kulinarne. Polecamy do przygotowania potraw z mięsa mielonego. Nadaje się do pieczenia oraz jest doskonałym produktem na gulasz.

 

Przydatność do spożycia: na opakowaniu
Czas przydatności do spożycia: 5 dni /luz 
Warunki przechowywania: w
 temperaturze od 0 ºC do +4ºC

 

Wygląd produktów

Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.

 

Znaczniki produktu