Łopatka to delikatne i elastyczne mięso z niewielkimi przerostami tkanki tłuszczowej, które odznacza się dużą soczystością. Barwa mięśni jasnoróżowa do czerwonej dopuszcza się zmatowienia. Barwa tłuszczu biała, z odcieniem kremowym lub lekko różowym. Zapach swoisty charakterystyczny dla mięsa świeżego. Mięso pochodzi od regionalnych dostawców.
Przeznaczenie: Łopatka bez kości ma szerokie zastosowanie kulinarne. Polecamy do przygotowania potraw z mięsa mielonego. Nadaje się do pieczenia oraz jest doskonałym produktem na gulasz.
Przydatność do spożycia: na opakowaniuCzas przydatności do spożycia: 5 dni /luz Warunki przechowywania: w temperaturze od 0 ºC do +4ºC
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.