Produkt z linii wędlin wędzonych. Kształt zbliżony do prostokąta, barwa na powierzchni właściwa dla skóry i mięsa wieprzowego, peklowanego, wędzonego. Smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, wędzonego, parzonego i zapachu wędzonki. Mięso pochodzi od regionalnych dostawców.
Przeznaczenie: na zimno na kanapki lub smażony do jajka sadzonego. Idealny do zup, takich jak grochówka, żurek, czy kapuśniak.
Przydatność do spożycia: na opakowaniu
Do spożycia: na zimno lub ciepło
Termin przydatności: 28 dni
Forma pakowania: VAC
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2ºC do +8C
Wartość odżywcza i energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1107/264
Tłuszcz - 32g
Kwasy tłuszczowe nasycone - 12,6g
Węglowodany - 0g
Cukry - 0g
Białko - 13,1g
Sól - 2g