Boczek wieprzowy z polskiej rasy puławskiej, bez kości, wędzony, parzony.
Dowiedz się więcej o rasie puławskiej z naszego bloga: https://tajemnicasmaku.pl/rasa-pu%C5%82awska-smakowita-wieprzowina
Przeznaczenie: na zimno na kanapki lub smażony do jajka sadzonego. Idealny do zup, takich jak grochówka, żurek, czy kapuśniak.
Przydatność do spożycia: na opakowaniu
Termin przydatności: 28 dni
Forma pakowania: VAC
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2ºC do +8C
Wartość odżywcza i energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1869/452
Tłuszcz - 42g
Kwasy tłuszczowe nasycone - 16g
Węglowodany - 0,3g
Cukry - 0,2g
Białko - 17g
Sól - 1,8g
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.