Kiełbasa wieprzowa, wędzona, parzona, drobnorozdrobniona, homogenizowana, w osłonkach sztucznych. Konsystencja dość ścisła, elastyczna, na przekroju jasnoróżowa. Charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa peklowanego, wędzonej, parzonej z lekkim wyczuciem przypraw i wędzenia. Mięso pochodzi od regionalnych dostawców.
Przeznaczenie: na zimno, na ciepło, parówki to świetny wybór na śniadanie lub kolację z musztardą lub ulubionymi warzywami
Przydatność do spożycia: na opakowaniu
Do spożcia: na ziemno lub ciepło
Termin przydatności: 21 dni
Forma pakowania: VAC
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2ºC do +8C
Wartość odżywcza i energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1083/262
Tłuszcz - 23g
Kwasy tłuszczowe nasycone - 8,7g
Węglowodany - 0,6g
Cukry - 0,2g
Białko - 12g
Sól - 2g
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.