Karkówka to delikatne i elastyczne mięso, z niewielkimi przerostami tkanki tłuszczowej, które odznacza się dużą soczystością. Barwa mięśnia naturalna, jasno różowa do czerwonej, tłuszczu biała z odcienien kremowym. Zapach swiosty, charakterystyczny dla mięsa świeżego. Mięso pochodzi od regionalnych dostawców.
Przeznaczenie: do pieczenia, wędzenia, smażenia, duszenia czy grillowania. Polecamy szczególnie pieczoną z cebulką i tzatziki.
Przydatność do spożycia: na opakowaniu
Czas przydatności do spożycia: 5 dni /luz
Warunki przechowywania: w temperaturze od 0 ºC do +4ºC
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.