Tradycyjna biała kiełbasa parzona. Wytwarzana ze specjalnie wyselekcjowanego mięsa wieprzowego. Barwa charakterystyczna dla kiełbasy parzonej, jasnoróżowa do różowej, tłuszczu od białej do kremowej, konsystencja soczysta, lekko wilgotna. Doprawiona majerankiem, czosnkiem, świeżo mielonym pieprzem i solą. Mięso pochodzi od regionalnych dostawców.
Przeznaczenie: Idealna na gorąco lub jako dodatek do żurku.
Przydatność do spożycia: na opakowaniu
Termin przydatności: 19 dni
Forma pakowania: MAP
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2ºC do +8C
Wartość odżywcza i energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 870/207
Tłuszcz - 23,27g
Kwasy tłuszczowe nasycone - 9,5g
Węglowodany - 0,85g
Cukry - 0,27g
Białko - 12,8g
Sól - 1,6g
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każda mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.