Wysokiej jakości kiełbasa wieprzowa z dodatkiem delikatnego, chudego mięsa cielęcego. Barwa charakterystyczna dla kiełbasy wędzonej, parzonej, na przekroju od jasnoróżowej do różowej, tłuszczu od białej do kremowej. Smak i zapach charakterystyczny dla kiełbas wędzonych, parzonych i dodanych przypraw. Mięso pochodzi od regionalnych dostawców.
Przeznaczenie: do spożycia na ciepło lub na zimno. Idealna jako dodatek na "wiejskim stole".
Przydatność do spożycia: na opakowaniu
Termin przydatności: 26 dni
Forma pakowania: MAP
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2ºC do +8C
Wartość odżywcza i energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1221/295
Tłuszcz - 24g
Kwasy tłuszczowe nasycone - 10,3g
Węglowodany - 1,1g
Cukry - 0,5g
Białko - 16g
Sól - 2g
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.