Aromatyczna rolada boczkowa, parzona. Wyprodukowana z mięsa wieprzowego. Oryginalny przekrój, uformowany, zwijany, poddawany procesowi parzenia. Barwa mięsa od różowej do ciemnoróżowej, tłuszczu od białej do białoróżowej. Konsystencja dość ścisła, wszystkie składniki równomiernie rozprowadzone. Wyraźnie wyczuwalne przyprawy z nutą czosnku. Mięso pochodzi od regionalnych dostawców.
Przeznaczenie: idealny na kanapki oraz jako przekąska na "wiejskim stole".
Przydatność do spożycia: na opakowaniu
Termin przydatności: 21 dni
Forma pakowania: VAC
Warunki przechowywania: w tempweraturze od +2ºC do +8C
Wartość odżywcza i energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1557/376
Tłuszcz - 31g
Kwasy tłuszczowe nasycone - 14g
Węglowodany - 0,5g
Cukry - 0,5g
Białko - 24g
Sól - 1,8g
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każda mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.
-
-
-