Suszone mięso wieprzowe o aromatycznym zapachu przypraw i delikatnym smaku. Produkt najwyższej jakości. Wędlina wieprzowa dojrzewająca. Wszystkie procesy dojrzewania karczku są przeprowadzone i kontrolowane z najwyższą starannością. Charakteryzuje się delikatnym, niepowtarzalnym smakiem i wyjątkowym aromatem. Mięso pochodzi od regionalnych dostawców. Produkt premium.
Przeznaczenie: do spożycia na zimno, idealny z ulubionymi warzywami. Proponujemy jako dodatek na "wiejskim stole".
Przydatność do spożycia: na opakowaniu
Forma pakowania: MAP
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2ºC do +8C
Wartość odżywcza i energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1105/266
Tłuszcz - 20g
Kwasy tłuszczowe nasycone - 6,8g
Węglowodany - 0,6g
Cukry - 0,6g
Białko - 20g
Sól - 2,6g
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.