Kiełbasa wieprzowa z dodatkiem naturalnych przypraw i z wyczuwalnym smakiem. Kiełbasa gruborozdrobniona, wędzona i parzona. Konsystencja ścisła, w przekroju widoczne grube kawałki mięsa. Barwa właściwa dla mięsa peklowanego ciemnoróżowa do różowej, tłuszczu barwa biała. Smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, wędzonego, parzonego, smak umiarkowanie słony. Mięso pochodzi od regionalnych dostawców. Do wyprodukowania 100g gotowego wyrobu zużyto 103g mięsa wieprzowego.
Przeznaczenie: do spożycia na ciepło lub zimno. Pyszna na kanapki ze świeżymi warzywami.
Przydatność do spożycia: na opakowaniu
Termin przydatności: 26 dni
Forma pakowania: MAP
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2ºC do +8C
Wartość odżywcza i energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 778/186
Tłuszcz - 11g
Kwasy tłuszczowe nasycone - 3,8g
Węglowodany - 0,6g
Cukry - 0,5g
Białko - 19,9g
Sól - 1,8g
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.