Przekładaniec Podlaski to wędlina w formie warstw farszu i słoniny.
Przeznaczenie: na zimno, na kanapki z ulubionymi warzywami
Przydatność do spożycia: na opakowaniuForma pakowania: VACTermin przydatności: 26 dniWarunki przechowywania: w temperaturze od +2ºC do +8C
Wartość odżywcza i energetyczna w 100g produktu:Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1270/307Tłuszcz - 28gKwasy tłuszczowe nasycone - 11gWęglowodany - 0,7gCukry - 0,3gBiałko - 11gSól - 1,9g
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.