Salceson wyrabiany z mięsa głów wieprzowych, zatopionych w warzywnym bulionie, z dodatkiem aromatycznych przypraw. Salceson włoski to wyjątkowa wędlina o intensywnym smaku i bogatej tradycji. Wyrabiany z wysokiej jakości mięsa wieprzowego i aromatycznych przypraw, charakteryzuje się zwartą strukturą i wyrazistym zapachem. Włoska receptura często wzbogacana jest dodatkiem czosnku, pieprzu, ziół śródziemnomorskich i octu winnego, co nadaje salcesonowi niepowtarzalny charakter. Idealny jako przystawka, dodatek do pieczywa lub składnik włoskiej deski wędlin. To doskonały wybór dla osób ceniących tradycyjne, naturalne produkty o głębokim smaku.
Przeznaczenie: na zimno, idealny na kanapki
Przydatność do spożycia: na opakowaniu
Termin przydatności: 21 dni
Forma pakowania: VAC, LUZ
Warunki przechowywania: w tempweraturze od +2ºC do +8C
Wartość odżywcza i energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1061/256
Tłuszcz - 20g
Kwasy tłuszczowe nasycone - 8,1g
Węglowodany - 2,1g
Cukry - 0,5g
Białko - 16g
Sól - 2,2g
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.
.png)
.png)
