Kiełbasa parówkowa to wyrób, który łączy w sobie walory smakowe kiełbasy oraz parówek. Kiełbasa wędzona, parzona, delikatna w smaku. Swoją konsystencją przypomina właśnie klasyczne parówki. Jej smak jest bardzo łagodny.
Przeznaczenie: idealna na śniadanie, z sadzonym jajkiem. Polecamy również smażoną obtoczoną w cieście naleśnikowym.
Przydatność do spożycia: na opakowaniu
Termin przydatności: 21 dni
Forma pakowania: MAP
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2ºC do +8C
Wartość odżywcza i energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 849/205
Tłuszcz - 16g
Kwasy tłuszczowe nasycone - 6,8g
Węglowodany - 1g
Cukry - 0,1g
Białko - 13g
Sól - 1,9g
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.