Łata wołowa to cienka warstwa mięsa poprzerastana żyłkami tłuszczu i powięziami o długich włóknach mięśniowych. Barwa jasnoróżowa, czerwona, ciemnoczerwona do brązowej, tłuszczu od białej do jasnożółtej. Konsystencja jędrna, elastyczna. Zapach swoisty charakterystyczny dla mięsa świeżego. Mięso pochodzi od regionalnych dostawców.
Przeznaczenie: do pieczenia, wędzenia, smażenia i duszenia. Idealny jako stek, ale również na kotlety mielone i pasztety.
Przydatność do spożycia: na opakowaniu
Czas przydatności do spożycia: 5 dni /luz
Warunki przechowywania: w temperaturze od 0 ºC do +2ºC
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każda mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.
Odwiedź naszego bloga i poznaj rady na idealnego burgera: https://tajemnicasmaku.pl/doskona%C5%82y-burger