Rostbef to jedno z najszlachetniejszych mięs z rozbioru tuszy wołowej. Mięso najwyższej jakości o wysokich walorach smakowych. Barwa mięsa od czerwonej do ciemno czerwonej, tłuszcz występuję w znikomej ilości. Zapach swiosty, charakterystyczny dla mięsa świeżego. Konsytencja jędrna, zwarta, soczysta i elastyczna. Mięso pochodzi od regionalnych dostawców.
Przeznaczenie: do pieczenia, wędzenia, smażenia i do peklowania na wędliny. Doskonałe na steki T-bone i porter-house, podany z cebulką, pieprzem i jałowcem.
Przydatność do spożycia: na opakowaniu
Czas przydatności do spożycia: 5 dni /luz
Warunki przechowywania: w temperaturze od 0 ºC do +2ºC
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każda mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.
Odwiedź naszego bloga i poznaj porady na idealnego burgera: https://tajemnicasmaku.pl/doskona%C5%82y-burger