Schab to wyjątkowe i szlachetne mięso. Element tuszy, pozbawiony kości i chrząstek, który sprawdzi się kulinarnie na wiele sposobów. Barwa mięsnia naturalna, jasnoróżowa do czerwonej, tłuszczu biała z odcienien kremowym. Zapach swiosty, charakterystyczny dla mięsa świeżego. Mięso pochodzi od regionalnych dostawców.
Przeznaczenie: Idealny do smażenia, duszenia i wędzenia. Polecamy jako pieczeń i podany na kanapki.
Przydatność do spożycia: na opakowaniuCzas przydatności do spożycia: 5 dni /luz Warunki przechowywania: w temperaturze od 0 ºC do +4ºC
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.