Boczek pozyskany z rozbioru półtusz wieprzowych kl. S/E. Element bez kości, w kształcie prostokąta z wyraźnym przerostem mięśniowym. Barwa mięśnia naturalna, jasnoróżowa do czerwonej, tłuszczu biała z odcienien kremowym. Zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego. Mięso pochodzi od regionalnych dostawców.
Przeznaczenie: do smażenia, gotowania, duszenia i grillowania, smakuje wyśmienicie smażony z jajecznicą.
Przydatność do spożycia: na opakowaniuCzas przydatności do spożycia: 5 dni Warunki przechowywania: w temperaturze od 0 ºC do +4ºC
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.