Produkt wędzony, parzony, z przerostami tłuszczu. Jest kruchy i delikatny w smaku. Baleron to jeden z najbardziej docenianych wyrobów wędliniarskich w Polsce.
Przeznaczenie: na zimno, na kanapki z ulubionymi warzywami.
Przydatność do spożycia: na opakowaniu
Forma pakowania: VAC
Termin przydatności: 30 dni
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2ºC do +8C
Wartość odżywcza i energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 502/120
Tłuszcz - 9,3g
Kwasy tłuszczowe nasycone - 4,7g
Węglowodany - 0g
Cukry - 0g
Białko - 15,9g
Sól - 1,9g
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.